Zadar – Voštarnica: Primanje u Framu

Na treću nedjelju došašća 14. prosinca za vrijeme sv. Mise u dvanaest sati, u našoj novoobnovljenoj Frami bilo je primanje novih članova. Frami je ovog puta pristupilo šest mladih djevojaka koje su odlučile krenuti putem svetoga Franje.

Euharistijsko slavlje predslavio je fra Tomislav Šanko, tajnik Provincije, u koncelebraciji sa fra Gabrijelom, duhovnim asistentom mjesnog bratstva. Na sv. Misi čitale su framašice, a zbor mladih je svojim lijepim i skladnim pjevanjem uveličao Euharistijsko slavlje. Fra Tomislav je primio želje mladih za ulaskom u Bratstvo frame Voštarnica i poželio im dobrodošlicu u veliku franjevačku obitelj. Prisutni su bili i predstavnici Frame Arbanasi koji su svojim dolaskom još više uveličali ovu prigodu. Nakon Euharistije svi su bili pozvani u župnu dvoranu na domjenak na kojem se nastavilo druženje i zbližavanje.

Našim primljenicama: Mateji, Ivani, Josipi, Martini, Kati i Silviji, želimo da im Bog podari snagu kako bi nastavili ići Kristovim putem i pred sobom uvijek imali pravi uzor – svetoga Franju.